top of page

Menu

U kan kiezen tussen à la carte gerechten of een maandelijkse menu.

Voorgerechten

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.

Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.

Mix kaas- en garnaalkroket

Toast champignon

Rundscarpaccio

Bisque van kreeft met Zeebrugse garnalen en Armagnac

Gegratineerde oesters 6st.

Oesters creuses per stuk (min. 3)

Platte zeeuwse oesters per stuk (min. 3)

Chipirones (gefrituurde intvisjes)

Foie gras met ajuinconfituur

Gebakken foie gras met gekarameliseerde appeltjes

Hoofdgerechten

Filet pur salade*

Steak tartaar

Vol au vent/Truffel

Gebakken zeetong met witloofsalade

Scampi brochette met tartaarsaus

Wagyuburger met cheddar, salade en patato wedges

Kabeljauw met mousseline, spinarie en aardappelpuree

* peper / champignon / béarnaise saus of kruidenboter

Salades

Salade geitenkaas met spek

Caesarsalade ( kip)

Tomaat garnaal van de chef

Supplementen

Gemengde salade

Witloofsalade

Warme groenten

Mayonaise of ketchup

* Allergenen vraag aan medewerkers

Kleine kaart (12u00-17u30)

Mini garnaalkroketjes

Mini kaaskroketjes

Calamaresringen met tartaarsaus 

Tempura van scampi

Chipirones (gefrituurde inktvisjes)

Palet Spaanse Serranoham

Toast Cannibale

Aperoplank Echiquier ( garnaalcoctailtje- serranoham- kaas- en garnaalbolletjes en tempura van scampi)

Lasagna Bolognaise

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie

Kaaskroketten met gefrituurde peterselie

Mix kaas- en garnaalkroketten met gefrituurde peterselie

Brood en boter

Kindergerechten  (-12j)

Kip met appelmoes en frietjes

Filet mignon met appelmoes en frietjes

Desserten

Moelleux met vanille-ijs. ( 15min.)

Warme appeltaart met vanille-ijs

Dame blanche

Coupe aardbeien ( seizoen)

Café glacé

Coupe colonel

Coupe vanille

Coupe brésilienne

Coupe Advocaat

Créme Brulee

Chocolademousse

Tussen 14u30- 17u30

Wafel boter, suiker

Supplement slagroom

Huisbereide pannenkoeken met boter en suiker of met confituur

Warme appeltaart met vanille ijs

bottom of page