Menu
U kan kiezen tussen à la carte gerechten of een maandelijkse menu.



Voorgerechten
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.
Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.
Mix kaas- en garnaalkroket
Toast champignon
Rundscarpaccio
Bisque van kreeft met Zeebrugse garnalen en Armagnac
Gegratineerde oesters 6st.
Oesters creuses per stuk (min. 3)
Platte zeeuwse oesters per stuk (min. 3)
Chipirones (gefrituurde intvisjes)
Foie gras met ajuinconfituur
Gebakken foie gras met gekarameliseerde appeltjes
Hoofdgerechten
Filet pur salade*
Steak tartaar
Vol au vent/Truffel
Gebakken zeetong met witloofsalade
Scampi brochette met tartaarsaus
Wagyuburger met cheddar, salade en patato wedges
Kabeljauw met mousseline, spinarie en aardappelpuree
* peper / champignon / béarnaise saus of kruidenboter
Salades
Salade geitenkaas met spek
Caesarsalade ( kip)
Tomaat garnaal van de chef
Supplementen
Gemengde salade
Witloofsalade
Warme groenten
Mayonaise of ketchup
* Allergenen vraag aan medewerkers
Kleine kaart (12u00-17u30)
Mini garnaalkroketjes
Mini kaaskroketjes
Calamaresringen met tartaarsaus
Tempura van scampi
Chipirones (gefrituurde inktvisjes)
Palet Spaanse Serranoham
Toast Cannibale
Aperoplank Echiquier ( garnaalcoctailtje- serranoham- kaas- en garnaalbolletjes en tempura van scampi)
Lasagna Bolognaise
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
Kaaskroketten met gefrituurde peterselie
Mix kaas- en garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
Brood en boter
Kindergerechten (-12j)
Kip met appelmoes en frietjes
Filet mignon met appelmoes en frietjes
Desserten
Moelleux met vanille-ijs. ( 15min.)
Warme appeltaart met vanille-ijs
Dame blanche
Coupe aardbeien ( seizoen)
Café glacé
Coupe colonel
Coupe vanille
Coupe brésilienne
Coupe Advocaat
Créme Brulee
Chocolademousse
Tussen 14u30- 17u30
Wafel boter, suiker
Supplement slagroom
Huisbereide pannenkoeken met boter en suiker of met confituur
Warme appeltaart met vanille ijs