top of page

Menu

De keuken is doorlopend open.

Voorgerechten

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.

Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.

Mix kaas- en garnaalkroket

Toast gerookte zalm

Rundscarpaccio

Mergpijp en toast

Tomaat garnaal 1st.

Gegratineerde oesters 6st.

Oesters creuses per stuk

Foie gras met ajuinconfituur

Pomme Zeebrugeoise

Hoofdgerechten

Filet pur salade

Met pepersaus, champignonsaus, béarnaise saus of kruidenboter

Agnus Rib Eye salade

Met pepersaus, champignonsaus, béarnaise saus of kruidenboter

Steak tartaar

Vol au vent

met kalfszwezeriken

Gebakken zeetong met witloofsalade

Scampi brochette met tartaarsaus

Tomaat garnaal 2 st.

Pomme Zeebrugeoise

Spaghetti bolognaise

Lasagna

Salades

Salade geitenkaas met spek

Salade niçoise (tonijn mi-cuit)

Caesarsalade (kip)

Salade met garnalen en gerookte zalm

Kindergerechten

Kippenuggets 6st.

Mini frikandellen 6st.

Kinderen Spaghetti

Desserten

Moelleux met vanille-ijs

Warme appeltaart met vanille-ijs

Dame blanche

Coupe aardbeien (seizoen)

Café glacé

Coupe colonel

Coupe vanille

Coupe brésilienne

Coupe Advocaat

Créme Brulee

Tearoom

Tussen 14u30- 17u30

Verse pannenkoeken of wafel met boter en suiker

Supplement slagroom

Verse pannenkoek of wafel met aardbeien (seizoen)

bottom of page