top of page
Menu
De keuken is doorlopend open.
Voorgerechten
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.
Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 1st./ 2st.
Mix kaas- en garnaalkroket
Toast gerookte zalm
Rundscarpaccio
Mergpijp en toast
Tomaat garnaal 1st.
Gegratineerde oesters 6st.
Oesters creuses per stuk
Foie gras met ajuinconfituur
Pomme Zeebrugeoise
Hoofdgerechten
Filet pur salade
Met pepersaus, champignonsaus, béarnaise saus of kruidenboter
Agnus Rib Eye salade
Met pepersaus, champignonsaus, béarnaise saus of kruidenboter
Steak tartaar
Vol au vent
met kalfszwezeriken
Gebakken zeetong met witloofsalade
Scampi brochette met tartaarsaus
Tomaat garnaal 2 st.
Pomme Zeebrugeoise
Spaghetti bolognaise
Lasagna
Salades
Salade geitenkaas met spek
Salade niçoise (tonijn mi-cuit)
Caesarsalade (kip)
Salade met garnalen en gerookte zalm
Kindergerechten
Kippenuggets 6st.
Mini frikandellen 6st.
Kinderen Spaghetti
Desserten
Moelleux met vanille-ijs
Warme appeltaart met vanille-ijs
Dame blanche
Coupe aardbeien (seizoen)
Café glacé
Coupe colonel
Coupe vanille
Coupe brésilienne
Coupe Advocaat
Créme Brulee
Tearoom
Tussen 14u30- 17u30
Verse pannenkoeken of wafel met boter en suiker
Supplement slagroom
Verse pannenkoek of wafel met aardbeien (seizoen)
bottom of page